Hosting

Hosting

Hosting is niet meer dan het ‘aanbieden van ruimte voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere informatie die toegankelijk is via een website’. Dit verzorgen wij graag voor u! Onze servers zijn ondergebracht in een beveiligde serverruimte . Bovendien zorgen wij voor een goede bereikbaarheid van de servers. Hierbij garanderen wij een uptime binnen het netwerk van 99,9%. Verder worden dagelijks back-ups gemaakt van de gegevens op de servers. Kwaliteit staat voorop!

Wij kiezen voor 99,9% uptime i.p.v. 99% uptime. Een verschil van 78 uur per jaar! Hoe we dit doen? Door te kiezen voor het redundant draaien van domeinnaamservers over verschillende serverparken. Hierdoor zijn een domeinnaam en e-mail bijna altijd online. Ook voor de hosting van de websites (en andere informatie) kiezen we voor het redundant draaien van data. En wilt u echt 99,99% uptime-garantie, dan richten we graag een standalone server voor u in. Dan bepaalt u alleen wat er op de server gebeurt.

SSL Verbinding

Met een SSL verbinding beveiligen we de communicatie die via uw website verloopt. De datastroom tussen uw website en bezoeker is goed beveiligd en het is niet mogelijk dat deze wordt gelezen door derden. Ook is het uitlekken van vertrouwelijke klantgegevens niet mogelijk. Hieronder vindt u de technische specificaties en kosten voor een SSL verbinding.