Office 365 / Agrippa 365

Agrippa365 in plaats van Office365

Office365 is bekend in de markt. Wij werken echter met Agrippa365. Waarom? Office365 heeft een aantal beperkingen. En dat willen we beter doen. We sluiten hiervoor contracten met, eveneens, grote aanbieders van cloud oplossingen die meer te bieden hebben voor het MKB. Hierdoor krijgt u dus ook meer. Meer betrouwbaarheid, meer veiligheid, meer uptime, meer grip, meer uptime en dus meer tijd om met het "echte werk" bezig te zijn.

U heeft altijd toegang tot uw bestanden en toepassingen, op welke plek, en vanaf welk apparaat dan ook! Vanaf zowel uw PC als uw Mac en vanaf uw tablet of smartphone kunt u met Agrippa365 op elk gewenst moment uw bestanden bekijken, opslaan, bewerken of delen. Altijd toegankelijk en altijd up-to-date, want ook Agrippa365 is een licentie. En deze wordt automatisch geüpdate als er een nieuwe versie beschikbaar is!

Plan een afspraak om meer te weten te komen over Agrippa365

Plan een afspraak

Als jouw ICT-partner verzorgen en optimaliseren wij jouw ICT-omgeving, zodat jij niet alleen prettiger kunt werken, maar ook handiger, slimmer en efficiënter. Wil je graag meer informatie over Premium ICT en onze manier van werken? Ik vertel je er graag meer over en faciliteer graag een gratis ICT scan.

Plan een afspraak en maak gebruik van een een gratis ICT screening