Snel contact: 0854 85 9100

Netwerk- en systeembeheer

Een onverwacht probleem met uw pc of randapparatuur, trage computers, een netwerkverbinding die constant wegvalt of verouderde apparatuur. Allemaal zaken waardoor uw werk niet naar behoren kunt uitvoeren. Problemen die irritaties opleveren en uw werk belemmeren. Deze irritaties voorkomt u door uw netwerk- en systeembeheer uit handen te geven. Focus u weer op leuke zaken zoals ondernemen!

Wij bieden een totaaloplossing voor uw netwerk- en systeembeheer. Preventief onderhoud, periodieke monitoring van systeemfuncties en het verhelpen van storingen verrichten wij met onze professionele methodiek op een zeer efficiënte manier. Zowel remote als on-site.

Wij verzorgen ook de documentatie en rapportage van uw netwerk en systeem:
  • Documenteren van uw gehele automatiseringssysteem in een dossier (uw eigendom)
  • Rapporteren van de verrichte werkzaamheden schriftelijk aan de IT-verantwoordelijke

Hardware en software

Wat heb ik nodig om mijn Informatie- en Communicatietechnologie zo efficiënt mogelijk in te richten? Wat is kostentechnisch het beste om te doen? Hoeveel telefoons en computers heb ik nodig en welke software moet hierop staan? Als deze vragen bij u leven, dan maken we graag verblijvend een afspraak om uw situatie te inventariseren en te bekijken wat er anders en efficiënter kan.

Ook als u al precies weet wat u nodig heeft aan hard- of software bent u bij Agrippa aan het juiste adres. Wij leveren hardware van alle bekende merken als HP, Toshiba, Dell en Asus en Software van onder andere Microsoft, Sophos, Marshal en Exclaimer. Van een groot aantal leveranciers mogen wij ons zelfs gecertificeerd partner noemen.

Hardware en software verkopen wij niet uit voorraad. Wij inventariseren graag eerst de wensen en behoeften van onze klant en bepalen op basis daarvan wat nodig is. Zo staan wij garant voor scherpe prijzen en passende producten die altijd aan uw wensen voldoen. Heeft u direct behoefte aan bepaalde onderdelen, bijvoorbeeld door een calamiteit? Wij hebben altijd reserve onderdelen op voorraad zodat we ook in noodsituaties direct te hulp schieten.