Certified Erase Partner

Agrippa - Certified Erase Partner Limburg in kader van data vernietigen t.b.v. GDPR

Agrippa is Certified Erase Partner Limburg voor het vernietigen van data. Zo voorkomt u dat data op uw pc's, laptops, , servers, kopieerapparaten, printers, faxen, PDA, telefoon, smart phones, tablet of digitale camera’s lekt. In het kader van de privacy wetgeving (meldplicht datalekken) alsmede General Data Protection Regulation (GDPR), verstrekken we een officieel certificaat bij iedere data erase.

Het vernietigen van data kan op twee manieren:
- We vernietigen de data, waarbij uw hardware bruikbaar blijft. Het certificaat geeft een 100% garantie op het verwijderen van alle data (en het niet kunnen recoveren ervan), zodat u de hardware kunt blijven gebruiken.
- We vernietigen de data en de hardware. Veelal wordt de aanname gedaan dat het letterlijk kapot slaan van de hardware ervoor zorgt dat geen data meer te recoveren is. Dat is pertinent niet waar. Wij vernietigen betreffende hardware-componenten in een magnetisch velt, waardoor we ook hier 100% garantie (en certificaat) verstrekken op het definitief verwijderd zijn van betreffende data.

De kosten voor een certified erase zijn variabel. Voor een enkele disk of device vragen we € 69,50 ex btw incl. certificaat.

Heeft u meerdere of periodieke opdrachten dan doen we graag een contractvoorstel.

Als Cerfified Erase Partner Limburg helpen we u graag verder. Heeft u vragen ? We helpen u graag.