Grip op ICT

Grip op ICT

Wij geloven dat de "C van communicatie" in ICT de sleutel is om de grip te hebben en te houden. In "Jip en Janneke taal" stemmen we eisen en wensen af en leggen dit vast.

We creëren inzicht in de huidige ICT-omgeving via onze health portal en RMM systeem. Een overzichtelijk monitoringssysteem geeft een beeld van de huidige situatie. Periodiek, maar ook dagelijks. Hiermee hebben we de mogelijkheid om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. De voornaamste servicetijd spenderen we dan ook aan het pro-actief voorkomen van problemen dan aan het re-actief verhelpen van storingen.

Het verkregen inzicht geeft ons de mogelijkheid om gestructureerd te werken door een plan van aanpak op te stellen en op proactieve wijze de ICT-omgeving te beheren en door te ontwikkelen. Want door processen binnen de organisatie anders in te richten, kun jij niet alleen prettiger werken, maar ook slimmer en efficiënter.

Vanuit standaarden werken met oplossingen
Onze focus ligt in oplossingen voor het MKB in Noord- en Midden-Limburg alsmede Zuidoost-Brabant. Ons specialisme ligt bij organisaties tussen de 3 en 100 medewerkers. We werken vanuit standaarden met oplossingen en splitsen de ICT-omgeving op in vier factoren om het inzichtelijk te maken en een aanbod uit te werken.

1. Netwerk & Infra: we verstaan hieronder de communicatiezaken die ervoor zorgen dat alle hardware en software met elkaar in verbinding staan.
2. Hardware: het gereedschap dat je nodig hebt om lekker te kunnen werken.
3. Cloud: we maken een flexibele enterprises cloud omgeving beschikbaar voor het MKB waarbij veiligheid en continuïteit voor ICT essentieel zijn, en jouw werk een stuk efficiënter maken. Wil je een maatwerk applicatie? Dan maken we deze. Door onze cloud diensten te combineren met beheer en een passende SLA-oplossing, kun je de verantwoordelijkheid van jouw ICT met een gerust hart aan ons overdragen.
4. Cloud-VOIP: Een specialisme is het adviseren, leveren, installeren, testen, opleveren en onderhouden van VOIP is een specialiteit.

Onze hardware, infra, cloud en VOIP-oplossingen hebben we dusdanig ontwikkeld en getest dat we vanuit standaarden werken. Hierdoor worden storingen geminimaliseerd. Wij bieden een totaaloplossing voor jouw ICT. We doen ons uiterste best om alles in Jip en Janneke taal te communiceren, dat vinden we belangrijk.

Vanuit één centrale plek de ICT-omgeving efficiënt beheren
Bij Agrippa maken wij gebruik van Remote Monitoring en Management. Preventief onderhoud, periodieke monitoring en het verhelpen van storingen, voordat je het zelf in de gaten hebt, verrichten wij met onze professionele methodiek op een efficiënte manier. Zowel remote als on-site. Vanuit één centrale plek beheren, volgen, onderhouden en beschermen wij je computers, systemen en apparaten. Via het dashboard zien wij bijvoorbeeld een storing op een computer aankomen en kunnen dan ingrijpen voordat er daadwerkelijk problemen ontstaan. We zorgen dat er grip is op de ICT-omgeving, laten niets aan het toeval over en innoveren waar nodig. Daarbij houden we een goede afstemming. We werken met één aanspreekpunt binnen onze organisatie, ook dat werkt wel zo prettig.

Meer weten?
Als jouw ICT-partner verzorgen en optimaliseren wij jouw ICT-omgeving, zodat jij niet alleen prettiger kunt werken, maar ook handiger, slimmer en efficiënter. Wil je graag meer informatie over Premium ICT en onze manier van werken? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met mij op via danny.van.kimmenade@agrippa.nl.