Hardware en software

Hardware en software

Wat heb ik nodig om mijn Informatie- en Communicatietechnologie zo efficiënt mogelijk in te richten? Wat is kostentechnisch het beste om te doen? Hoeveel telefoons en computers heb ik nodig en welke software moet hierop staan? Als deze vragen bij u leven, dan maken we graag verblijvend een afspraak om uw situatie te inventariseren en te bekijken wat er anders en efficiënter kan.

Ook als u al precies weet wat u nodig heeft aan hard- of software bent u bij Agrippa aan het juiste adres. Wij leveren hardware van alle bekende merken als HP, Toshiba, Dell en Asus en Software van onder andere Microsoft, Sophos, Marshal en Exclaimer. Van een groot aantal leveranciers mogen wij ons zelfs gecertificeerd partner noemen.

Hardware en software verkopen wij niet uit voorraad. Wij inventariseren graag eerst de wensen en behoeften van onze klant en bepalen op basis daarvan wat nodig is. Zo staan wij garant voor scherpe prijzen en passende producten die altijd aan uw wensen voldoen. Heeft u direct behoefte aan bepaalde onderdelen, bijvoorbeeld door een calamiteit? Wij hebben altijd reserve onderdelen op voorraad zodat we ook in noodsituaties direct te hulp schieten.