Over Agrippa

Agrippa staat voor continuïteit, veiligheid en privacy in je ICT omgeving

Stel je eens voor: We knopen de ICT doelen van jouw organisatie tussen de oren en gaan er bruisend, klantgericht, prestatief en innovatief  tegenaan.
Niet vóór jullie, maar met jullie samen. 

Flexibiliteit is key

Bij Agrippa geloven we in flexibiliteit om maximaal resultaat te behalen. Ons flexibel ICT team is ook jullie team. Van ICT Consultant tot ICT Helpdeskbeheer. En van Security Officer tot Dashboarding. Met de juiste specialist op de juiste plek én op het juiste moment. En als het even niet nodig is, zijn we ook flexibel en schalen we af. We gaan letterlijk samenwerken, waarbij ieders expertise optimaal wordt benut.

Samen van start: de Agrippa Roadmap

Samen realiseren we doelen, met vertrouwen als belangrijk uitgangspunt voor samenwerking. We starten de relatie graag met het geven van vertrouwen door een vrijblijvende kennismakingsmeeting. Daag ons eens uit met jullie ICT doelen! De Agrippa Roadmap geeft ons vervolgens beide richting aan een doelgerichte uitvoering.

We nemen jullie bij aanvang van de samenwerking mee in een onboarding proces, waarin we elkaar goed leren kennen, zodat we de samenwerking vol vertrouwen kunnen starten. 

Samenwerking INOVA
We werken veel samen met disciplines binnen INOVA, denk aan development (Route development), online marketing (Route online) en creatief (Route creatief). We geloven beide dat de flexibiliteit is key om maximaal resultaat te behalen. Door deze samenwerking kunnen we volledige ondersteuning bieden om organisatiedoelen en -resultaten te behalen. Uiteraard is het voor Agrippa ook geen enkel probleem als deze disciplines zelf in huis zijn of via een derde partij worden ingeschakeld.

Meer weten over Agrippa?
We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Neem jij contact met ons op ?

Erwin van Lieshout

Senior IT consultant

Danny van Kimmenade

IT & VOIP consultant

Steffi Ackermann

Administratie

Niek van der Heijden

ICT Support medewerker

Roy Pauwels

ICT Support medewerker

Hakop Bozakalian

ICT medewerker

Rob Coenen

Jr. Service Deskmanager

Ben jij de volgende?

Wij zoeken altijd talenten
binnen teamINOVA.
Solliciteer gerust!