Development partner: Op maat gemaakte applicatie voor escaperoom

Bij het nieuwe uitje “Beat the Safe” van All in Eindhoven gebruik je puzzelvaardigheden en teamwork om door verschillende spannende spelboxen te navigeren. Met je team verzamel je punten voor het grote eindspel waarbij je de diamant uit de kluis kunt bemachtigen. INOVAdev creëerde voor deze nieuwe activiteit een op maat gemaakte applicatie.

Applicatie development voor escape game “Beat the Safe”

De applicatie begeleid het spel vanaf het inchecken van een team, middels een digitale tag, tot het eindspel. De software staat in verbinding met alle spelboxen en neemt de gehele controle over. Zo wordt tijdregistratie en voortgang van puntenregistratie digitaal bijgehouden, maar worden ook licht, geluid en (rook)machines digitaal aangestuurd voor extra beleving.

Tevens krijgen spelbegeleiders inzicht in welke spellen zijn gespeeld en nog moeten worden gespeeld en hebben zij de mogelijkheid om fysieke handelingen te overrulen. Bijvoorbeeld als een spelbox te complex is en er aan een andere box wordt gestart.

Scores worden automatisch geregistreerd en direct zichtbaar op de schermen in de kluizen. Na afloop krijgen spelers een printje met hun scores wat de ervaring compleet maakt.

Tech stack:
- Tailwind
- Alpine.js
- Laravel
- Laravel Jetstream
- Livewire