Development partner - Power BI

Voor Holland Watch Group (HWG) hebben we een belangrijke rol gespeeld in het beschikbaar stellen van data voor hun bestaande Power BI-dashboard. HWG had al een functionerend Power BI-dashboard opgezet, maar de benodigde datastromen vanuit het ERP-systeem ontbraken. Daar komt INOVAdev in beeld: wij zorgen voor naadloze koppelingen voor soepele data-integratie.

Het verbindingsstuk voor data-analyse

Wij fungeren als het verbindingsstuk tussen verschillende datastromen en analysetools. Door bepaalde datastromen vanuit het ERP beschikbaar te maken voor Power BI, hebben we HWG in staat gesteld om hun bestaande dashboard uit te breiden met relevante informatie. Voor de partij die verantwoordelijk was voor het opzetten van Power BI was de data vanuit het ERP-systeem ongestructureerd en moeilijk te interpreteren. Wij hebben deze data gestructureerd kunnen aanleveren, waardoor HWG in staat is deze te gebruiken in hun Power BI-dashboard. Zij kunnen nu betere inzichten verkrijgen en snellere weloverwogen beslissingen nemen.

Met onze aanpak vereenvoudigen we het proces voor onze klanten, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen van gegevens gestuurde besluitvorming zonder zich bezig te hoeven houden met complexe technische aspecten. Meer weten over Power BI? Lees ook eens de case van Den Mulder Boomteelt, waar we Power BI volledig hebben opgezet.

Tech Stack: 

  • SQL
  • ERP
  • Power BI


dé horlogespecialist

"Dit is niet zomaar “een” bureau… Naast heel vaardige mensen, denken ze écht met je mee. Letterlijk op alle fronten. Ze zijn kritisch naar zichzelf, maar ook naar ons. En dat laatste vind ik ook heel belangrijk. Samen maak je namelijk elkaar echt beter. Partnership pûr sang."

Michael Diephuis