Development partner - doorontwikkeling webapplicatie

Worldstream is de partner van exacte serverconfiguraties tot volledig naar wens opgezette IT-infrastructuren. Worldstream’s eigen IT-oplossingen en dedicated servers brengen elke IT-infrastructuur precies wat er nodig is. Maatwerk dus en tegen een vaste maandelijkse prijs. Neem verschillende cloud-, security- en back-updiensten die afgestemd zijn per IT-organisatie.

Worldstream kiest voor INOVAdev door de flexibele inzetbaarheid en schaalbaarheid van zowel frontenders als backenders. De kennis blijft zo binnen INOVAdev en Worldstream is niet afhankelijk van een specifieke developer binnen het team.

(frontend) applicatie
Vanuit Worldsteam kwam de vraag: Wij hebben een mooie web applicatie staan, echter wil marketing flinke stappen gaan zetten met de applicatie en wij hebben zelf de capaciteit niet om hier volop in te voorzien. Wat kan INOVAdev hier in betekenen voor ons? Vanuit die ingang zijn wij als INOVAdev vanaf augustus 2022 verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de web applicatie van Worldstream.

Middels wekelijkse meetings tussen de productowners aan beide kanten worden de wensen besproken welke in tweewekelijkse meetings afgestemd worden. Hierbij is er ook nauw contact tussen de developer van INOVAdev en Worldstream.

Door de grote mate van maatwerk die Worldstream biedt aan haar klanten staat er een mooie uitdagende applicatie met een eigen JS/VUE schil eroverheen.

Enkele zaken waarbij INOVAdev haar waarde al heeft kunnen bieden:
- Basis voor Lead generatie gelegd middels formulieren en direct mailings
- Checkout proces geoptimaliseerd.
- Dynamische configurator voor nieuwe WS Cloud dienst

TechStack

- Docker
- Symfony
- PHP
- VUE
- PHPUNIT testing
- Koppeling Directus (headless) CMS