Marketing partner - Een stapje hoger in naamsbekendheid en leads

Vakmanschap, kwaliteit en werkplezier. Dat zijn de belangrijkste randvoorwaarden van Daniels Traprenovatie om hun werk goed te kunnen doen. Zij leveren ambachtelijk vakwerk en renoveren trappen op maat. INOVA fungeert als vaste marketingpartner: een langdurige samenwerking vanuit de INOVA Roadmap.

Als vaste marketingpartner werd INOVA ingeschakeld om samen met Daniels Traprenovatie hun marketingstrategie uit te denken. Om vervolgens te fungeren als flexibel marketingteam. Op locatie geven we invulling aan het begeleiden en mee uitvoeren van marketingactiviteiten. Op deze manier versterken we als flexibele schil het interne marketingteam.

We are you & INOVA Roadmap
Dit past bij de ‘we are you’ gedachte van INOVA: ons flexibel marketingcommunicatieteam is ook jullie flexibel marketingcommunicatieteam! Met een werkwijze volgens de INOVA Roadmap: een marketingaanpak waarbij we daadkrachtig en gestructureerd te werk gaan om maximaal resultaat behalen. Op basis van de geformuleerde marketingstrategie koppelen we diverse activiteiten aan gezamenlijk gestelde doelen. Samen met het interne marketingteam wordt steeds gekeken hoe we invulling kunnen geven aan de samenwerking en uitvoering van activiteiten. Dit resulteert in een intensief partnerschap, waarbij de marcom specialist van INOVA regelmatig op locatie werkt. 

Navigeren, ondersteunen en kansen zien
De marcom specialist van INOVA navigeert door de marketingvraagstukken van Daniels: zet de grote lijnen uit en bekijkt wat nodig is om de gestelde doelen en geformuleerde projecten te laten slagen, volgens planning en budget. Er vindt een onderlinge taakverdeling plaats en waar nodig worden taken ondergebracht bij het (project)team van INOVA. Ondertussen wordt steeds bekeken waar nog meer kansen liggen op (online) marketinggebied en koppelen we daar concrete acties aan voor het marketingteam. 

"De aanpak van INOVA is heel professioneel. De korte lijnen en het werken op locatie dragen bij aan een prettige samenwerking. INOVA heeft alle specialismen in huis, dat zorgt ervoor dat ze breed kunnen adviseren en ook kunnen begeleiden waar het bij ons op bepaalde specialismen ontbreekt."

Jeroen Daniels (Daniels Traprenovatie)