Marketing partner - Vanuit kleine details naar perfecte invulling

Surfix is begonnen als serviceprovider op het gebied van nanocoating technologieën op basis van organische chemie. In de loop der jaren zijn verschillende expertises toegevoegd en is de organisatie geëvolueerd tot Surfix Diagnostics. Er wordt nu hard gewerkt aan een fotonisch diagnostisch platform. Hierbij wordt licht gebruikt om zeer gevoelig testen mogelijk te maken, voor bijvoorbeeld de detectie van blaaskanker in een vroeg stadium. Maar ook bij Point-of-Care diagnostiek, waarbij snelle en betrouwbare uitslagen soms levensreddend kunnen zijn.

Surfix combineert fotonica, microfluidica, nanocoatings en een gevoelige lezer tot een revolutionaire platform technologie. En dat brengt de juiste diagnose en de correcte behandeling van allerhande aandoeningen weer een stuk dichterbij!

THE FUTURE OF DIAGNOSTICS

Bij Surfix geloven we dat micro- en nanotechnologie een integraal onderdeel zijn van duurzame oplossingen voor grote mondiale uitdagingen in de gezondheidszorg, voeding en energie. Nauwkeurige en precieze controle van de oppervlakte-eigenschappen is een voorwaarde voor onze klanten om het volledige potentieel van hun wereld veranderende apparaten te benutten.