Marketing partner - Marketing is onderdeel van het businessmodel

Horecazaak De Zoes is een echt familiebedrijf en al ruim 80 jaar een begrip in Helden. In 2016 ging het roer om. De zaak was toe aan een nieuwe bestemming: een eigentijdse horecazaak waar speciale bieren centraal staan onder het genot van goed eten.

Als creatief partner zijn we verantwoordelijk voor het bedenken van de naam en pay off, het grafisch concept en de uitrol naar menukaarten, promotiekaarten, posters en video-uitingen. We blijven continu meedenken over nieuwe creatieve ingangen en bedenken samen diverse (ludieke) acties om te blijven prikkelen. Dit doen we op vaste dagen in de maand op locatie van De Zoes om de continuïteit te borgen en gasten te blijven verrassen. 

Preuve
Prooste
Praote

‘Preuve, prooste & praote’ in een sfeervolle, authentieke setting… dát is de Zoes in Helden, Limburg. Hier kunt u genieten van pure producten, eigentijdse gerechten en ruim 280 speciale bieren. Dit van oorsprong bruin café heeft bestaansrecht sinds 1937. Inmiddels heeft de 3e generatie (familie Van Soest) de zaak omgetoverd tot een uniek concept waar de termen ‘preuve, prooste & praote’ de boventoon voeren.