Development partner - Maatwerk E-commerce oplossing

PB Protection levert een uitgebreid scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding voor bedrijven, die eenvoudig online besteld kunnen worden. PB Protection is onder andere gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfs- en werkkleding met logo’s en/of tekst en ook het aanmeten van kleding en schoenen behoort tot de mogelijkheden.

INOVAdev heeft voor PB Protection een website ontwikkeld, inclusief een op maat gemaakte e-commerce oplossing. Eerder hebben we dit succesvol gedaan voor We Produce, dat onder dezelfde eigenaar valt. Na jarenlange samenwerking met We Produce, heeft INOVAdev nu ook het vertrouwen gekregen om als development partner voor PB Protection te fungeren.

We hebben een op maat gemaakte webshop opgeleverd, waarbij de interface volledig gericht is op de eindgebruiker (bedrijven die makkelijk en snel hun kleding willen (bij)bestellen). De backend is gericht op PB Protection, dat uitgebreide beheermogelijkheden heeft om de eindgebruikers zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen.

Activiteiten

  • Webshop op maat met een eigen manier voor het personaliseren van producten;
  • Het menu is opgebouwd uit verschillende productgroep pagina’s waarbij (indien gewenst) teksten kunnen worden toegevoegd voor SEO-doeleinden. Deze pagina’s komen niet direct over als een standaard landingspagina en kunnen volledig beheerd worden door de klant;
  • Orders doorzetten naar Picqer;
  • Integratie van verschillende leveranciers;
  • Integratie plantool om personalisaties zo efficiënt mogelijk in te plannen en uit te leveren.