Marketing partner - Laat kinderen zich thuis voelen

Van Harte Kinderopvang is een kinderopvang en peuteropvang vanuit 't hart. Het is een gastvrije en veilige speelomgeving waar kinderen zich thuis voelen. Het heeft drie vestigingen in Venlo, Helden en Steyl én iedere locatie is verschillend in het soort opvang en de faciliteiten.

Als creatief partner zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe huisstijl. Het grafisch concept is doorgevoerd in alle communicatie uitingen zoals in folders en signing. De signing is voor alle drie de locaties vernieuwd zoals gevel signing, indoor signing, vlaggen en wegwijzering.

Er is een volledig nieuwe website gemaakt passend bij hun nieuwe look en feel. Onze online specialisten hebben actief ondersteund en advies gegeven op het gebied van SEO. Het resultaat: een website met een grotere online vindbaarheid, de posities voor verschillende zoektermen is in Google sterk gestegen. 


Kinderopvang vanuit het hart!

“Met de nieuwe website, bewegwijzering en folder kan Van Harte (potentiële) ouders gerichter ondersteunen bij hun vraag naar kindervang. INOVA blinkt voor mij uit in het meedenken vanuit de behoefte van de klant en het proactief omgaan met verandervoorstellen om het unieke van Van Harte tastbaar te maken.
Een inspirerende wijze van samenwerken heeft geleid tot een fantastisch eindproduct!”

Jan Hagens - Directeur Van Harte