Marketing partner & marketing investor

De Vermaekerij in Maasbree is een plek waar Smaek & Vermaek onder een dak samenkomen. Een unieke horecazaak waar je terecht kan voor lunch, diner, borrel en toffe activiteiten.

We are De Vermaekerij
Omdat INOVA gelooft in de succesformule van Smaek & Vermaek investeren we in De Vermaekerij. Een sterke positionering met een passend visueel concept vormde de basis voor een mooie samenwerking. Voortdurend zetten alle disciplines van INOVA zich in voor het optimaliseren van de website, opmaak van drukwerkuitingen, narrowcasting en ondersteuning van de marketing en communicatie.

De Zoetfabriek
De Zoetfabriek is dé ijssallon in De Vermaekerij sinds de zomer 2022. Hierin hebben wij het concept vorm mogen geven op creatief gebied met daarbij de doorvertaling naar interieur en aanbod. Eindresultaat: Een unieke eigentijdse ijssalon. Een lust voor het oog en een ware toevoeging voor het Smaek & Vermaek aanbod van De Vermaekerij.

Als INOVA werken we veel voor foodservice gerelateerde organisaties. Daarom is het goed als we de out-of-home markt écht begrijpen. Behalve marketingpartner zijn we daarom ook participant in horeca concept De Vermaekerij.   

W. Martens