Marketing partner - Co-creating our ambitions!

ENBI Plastics & Silicones staat voor co-creating your ambitions. Een overtuiging die overal binnen het bedrijf terug te vinden is en perfect aansluit bij de We Are You visie van INOVA. Vanuit een passievolle rondleiding en kennismaking met eigenaar Jaap Thomassen is gestart met de samenwerking.

Onze marketing en communicatieadviseur Wies begon met meewerken op locatie en leerde ENBI en medewerkers goed kennen. Parallel hieraan zijn we gestart met het herijken van de positionering en het creatief concept. Met als doel de werkwijze van ENBI, die zich kenmerkt met onophoudelijke toewijding, op een onderscheidende manier neer te zetten. Door middel van waardevolle sessies met verschillende collega’s uit het bedrijf is een krachtige positionering neergezet die zich onderscheidt in de markt.

Vanuit de positionering is gewerkt aan een passend creatief concept om de positionering te versterken zonder de onlangs vernieuwde huisstijl om te gooien. Dit concept hebben we verder door vertaald in diverse interne en externe middelen zoals beursstands, belettering bedrijfswagen, kantoorartikelen en foldermateriaal. Dit concept werd ook doorgevoerd binnen de visuals van de social media strategie en positief ontvangen door stakeholders.

Samen met engineers die de klantrelatie en techniek vertegenwoordigen binnen ENBI is het gehele klantproces van kennismaking tot oplevering in kaart gebracht. Hiervan is een visuele weergaven gemaakt in verschillende formaten. Een belangrijke stap in de binding met partners, interne procesoptimalisatie en aantrekking tot toekomstige partners.

Medio 2024 staat een nieuwe website op het programma waarin bovengenoemde elementen verder door vertaald worden.

Co-creating your ambitions in plastics & silicones

"Het voordeel van deze samenwerking is dat er iemand op onze locatie zit die de dagtaken kan oppakken, maar dat er ook nog een heel team aan specialisten achter zit om andere zaken verder uit te werken. En dat maakt het We Are You concept van INOVA sterk."

Jaap Thomassen, directeur ENBI Plastics & Silicones