Partner van strategie tot uitvoering

Negen zet zich in om mensen meer en beter te laten sporten en bewegen. Om ervoor te zorgen dat de spelbepalers van Negen prettig en efficiënt kunnen (samen)werken, ontzorgden wij Negen op diverse gebieden. Het herzien van de positionering vormde de basis voor een stuk performance marketing. Iedereen heeft recht op beweging, dat is waar Negen voor staat. Negen maakt het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. Gericht op kinderen, ouderen en kwetsbaren. De positionering hebben we samen door vertaald in een marketingplan, waarbij INOVA adviserend was in de performance marketing, om meetbare resultaten te behalen.  

Ben Bizzie
Ben Bizzie is een beweegprogramma van Negen om kinderen meer en beter te laten bewegen. Vanuit INOVA hebben wij het design en de ontwikkeling van de informatieve website en de bijbehorende applicatie verzorgd. Via de applicatie kunnen beweegcoaches en professionals van scholen of kinderopvangorganisaties inloggen om toegang te krijgen tot (een deel van) het beweegaanbod van Ben Bizzie. De applicatie biedt beweeglessen en spellen incl. leskaarten en lesvideo’s.

"INOVA heeft ons laten bewegen naar een scherpe positionering en een gefundeerde marketingaanpak waarmee wij verder kunnen. Door de ontwikkeling van de functionele online platforms kunnen we ook ons Ben Bizzie programma promoten en ontsluiten." 

Roy Simons - Eigenaar Negen