Development partner - Boodschappen slimmer thuisbezorgen

Telesuper is specialist in het bezorgen van boodschappen voor kleinschalig wonen, bedrijfscatering en kinderopvang. Telesuper ontzorgt  zakelijke klanten in het wekelijks proces van boodschappen doen. Hierdoor heeft de klant meer tijd voor het verlenen van zorg. Het bestellen van de boodschappen gaat via de webapplicatie van Telesuper.

INOVA heeft als development partner van Telesuper de vernieuwing van de bestaande webapplicatie verzorgd volgens de Development Roadmap. Allereerst beschrijft het projectplan de scope van de ontwikkeling. Middels sprints is de applicatie gerealiseerd en wordt opvolging gegeven aan beheer, service en doorontwikkeling.

Het UI/UX design is leidend geweest voor de ontwikkeling, zodat de boeker eenvoudig zijn bestelling plaatst en conversie wordt gemaximaliseerd alsmede een praktische orderafhandeling door Telesuper. Er is veel aandacht besteed aan een duidelijke en overzichtelijke navigatie en een ruimtelijk productoverzicht met plaats voor cross-selling.

Daarnaast is het open source Laravel framework en October CMS gebruikt. De nauwe samenwerking tussen Telesuper en INOVA gedurende het traject heeft gezorgd voor een gebruiksvriendelijke omgeving aan de voorkant én achterkant van de applicatie.

Meer dan boodschappen

Alle data van deze webapplicatie worden gevoed vanuit een ERP/PIM systeem, die middels API calls de web omgeving van de juiste gepersonaliseerde content voorziet.